lunes, octubre 16, 2006

QUÈ ÉS UNA WEBLOG

En informàtica, un bloc (informalment també weblog, blog, dip -diari personal interactiu- o bitàcola) és un espai personal d'escriptura a Internet. Una mena de diari en línia, un lloc web que una persona utilitza per a escriure periòdicament, en el qual tota l'escriptura i l'estil s'utilitza via web. Un bloc està dissenyat per a que, com a un diari, cada article tingui data de publicació, de tal forma que la persona que escriu (blocaire) i les que llegeixen poden seguir un camí de tot el que s'ha publicat i editat.
Personalment crec que aquesta és una eina molt interessant per comunicar-se. Dóna moltíssimes possibilats com la inserció de vídeo, só o fotografies entre d'altres; fins i tot pots crear la teva pròpia ràdio. A continuació adjunto un video com una de les opcions que podem realitzar.


La inserció de video és una de les possibilitats que ens ofereix un blog. En aquest cas el video està agafat de la pàgina You Tube recentment comprada per Google. Aquest és un homenatge a un dels millors jugadors de basquet Nacho Solozabal. Espero que us agradi.